På lördag är det äntligen dags! Efter en lång och hård försäsong väntar nu i helgen premiäromgången i division 3 Västra Svealand där Örebro Syrianska tar emot IFK Ölme på Karlslund Arena efter som Örnsro IP är ospelbar.

Örebro Syrianska IF
Hemmalaget Örebro Syrianska har haft en tuff försäsong som kantats av skador och sjukdomar på flertalet spelare vilket gett yngre förmågor chansen i träningsmatchandet där resultaten inte riktigt gått lagets väg. De senaste veckorna har dock nyckelspelare kommit tillbaka i spel och är samtliga aktuella till lördagens premiärmatch. Trots resultaten i träningsmatcherna finns en hel del ljuspunkter. Många spelare har sett riktigt bra ut och har gjort mycket bra ifrån sig på träningarna.
– Äntligen är det premiär för Örebro Syrianska i div.3. Det här är något som vi alla har sett fram emot under den långa försäsongen. Det ska bli mycket spännande att följa detta unga syrianska lag. Spelarna har tränat bra och under den senaste veckan har vi finslipat vårt spel inför lördagens match mot Ölme. Ölme blir ingen lätt uppgift för oss. De har bland annat vunnit över Karlslunds A-lag med 4-1, så vi måste ha all respekt för våra motståndare. Det vi har sett under försäsongen är att vi har spelat våra bästa matcher mot de bästa lagen, men mot de sämre lagen, så har vi inte spelat bra. Det positiva är att alla lag vill vinna mot syrianska, och det passar oss perfekt. Det betyder att vi kommer att möta de bästa motståndarna i varje match, och det kommer att stärka våra spelare. Vi är väldigt stolta över att ha seriens bästa supportrar, och vi hoppas och tror, att vi kan ge er supportrar en säsong att vara stolta över, säger Peter & Hasse

IFK Ölme
Helgens motståndare IFK Ölme höll länge till i botten ifjol men efter en stark avslutning hamnade man tillslut på en sjundeplats. Örebro Syrianska mötte IFK Ölme förra året i två rafflande matcher, där man hade stora problem mot Kristinehamnlaget, vilket knappt vi vann hemma med 2-1 och 2-2 borta på övertid. Ölme har redan spelat en tävlings match och det var mot superetta laget Assyriska FF i Svenska cupen där det knappt blev förlust med 1-2.

Truppen mot IFK Ölme
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Örebro Syrianska IF – IFK Ölme (Seriepremiär)
Lördag 18 april, kl 16:00 Karlslund Arena

Loading

Mattias Kurt
april 17, 2009