Med bara några dagar kvar till den division 3 premiären satte jag mig ned med Adad Hanna som varje år för att höra hur tankarna inför premiären mot IFK Ölme.

Adad Hanna, hur är känslan inför premiären?
Den är bra, hela truppen har sett  taggade ut på försäsongen, och nu dem sista träningarna har det verkligen märkts att premiären börjar närma sig.

Vad har du för förväntningar på säsongen?
Att fortsätta utvecklas som spelare, samt bli slagkraftigt som lag. Jag har höga förväntningar. Vi har värvat många bra spelare och har en bra organisation.

Känner du av några premiärnerver?
Nej, just nu känns det ingenting alls. Det gäller bara att fokusera och ha skärpan på topp. Än så länge känner man inga premiärnerver men det kommer väl med tiden när det börjar närma sig matchdagen.

Är du nöjd med försäsongen?
Det har varit lite blandat. Vi har spelat mycket bra mot två division 1 lag, men spelat sämre när vi mött lag i dem lägre divisionerna. Vi har successivt förbättrat passningsspelet och blivit mer samspelta.

IFK Ölme hemma väntar i premiären, vad förväntar du dig för matchbild?

Jag tror det kommer att bli en bra match med mycket kamp och intensitet. Det är premiär och alla lag vill visa att man är förberedd. Så förhoppningen är att vi får igång anfallsspelet ordentligt och vinner matchen.

Loading

Mattias Kurt
april 16, 2009