Efter tre förluster, en vinst och två oavgjorda tar Örebro Syrianska IF under lördagen emot division fyra-laget Ervalla SK. Det är ett Örebro Syrianska som siktar för en ny vinst och samt det är två formstarka lag som möts med dryga tre veckor till seriepremiär.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska gästades av division tre kollegorna Lsw IF från Östergötland under senaste träningsmatchen. Trots med massvis chanser och mål som blåstes bort fick man nöja sig med oavgjort reslutat. I veckan skrev men tillsammans med stadium och Nike ett samarbetsavtal på ytligare ett år, för säsongen 2009. För Stadium och Nike innebär avtalet ett större engagemang, mer exponering och fler aktiviteter tillsammans med klubben. För Örebro Syrianska IF är avtalet en fortsättning på strategin att öka antalet långsiktiga och strategiska företagspartners.

Ervalla SK
Ervalla SK bildades 1935 i Ervalla Stationshus. Föreningen har spelat i fyran en sväng vid 1944-1945 och i femman i slutet av 70 och början av 80-talet. Mellan 1984 och år 2000 spelade föreningen i norrasexan och från 2001-2005 i norrasjuan. 2006 spelar Ervalla SK i norrasexan igen och vart vi spelar nästa år återstår att se! Det blev femman 2007. och fyran 2008. 2009 spelar laget kvar i fyran efter att man hängt kvar som nykomling i serien.  Ervalla kommer till matchen med många skador och bortresta spelare enligt deras hemsida.

Truppen mot Ervalla SK
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Örebro Syrianska IF – Ervalla SK
Lördag 4 april, kl 18:00 Karlslund Arena

Loading

Mattias Kurt
april 3, 2009