Victor Crona har skrivit på för Örebro Syrianska. Victor kommer närmast från lokalkonkurrenten ÖSK Ungdom som han representerat under de senaste säsongerna.

Victor Crona lillebror till gamle Ösk-spelaren Gustav Crona har bestämt sig för att representera Örebro Syrianska IF under säsongen 2009. Victor har tidigare representerat olika farmarlag inom ÖSK familjen genom spel i både ÖSK Söder och i ÖSK ungdom. Det är andra nyförvärvet som Syrianska värvar från lokalkonkurrenten. Gabriel Binay har sedan tidigare anlänt till truppen.

– Tack! Det känns väldigt intressant och spännande att komma till Örebro Syrianska, samt ett nytt glatt gäng! En av anledningarna till att jag valde att komma till klubben var för att det var det hetaste alternativet, men också med tanke på hur jag var låst genom Örebro SK och att jag även pluggar i stan. Flytten känns väldigt bra och jag ser fram emot att få spela för Örebro Syrianska, säger Victor. 

– Victor Crona 22 år, sedan ungdomstiden har jag spelat för Örebro SK och jag blev uppflyttad redan som 16 åring och har spelat i många år i både division två, tre och fyra. Jag är en ganska fysisk målvakt som styr och ställer. Det jag gillar allra mest är att komma ut i luftrummet och att äga straffområdet
, säger Victor vidare.

– Vi har haft kontakt med Victor under en längre tid och det känns bra att han har skrivit på för oss. Vi har letat efter en målvakt som skall ersätta Daniel De Melo Pires och Victor Crona ser vi som en bra efterträdare. Det känns skönt att målvaktssidan nu är avklarad. Nu kan vi lägga fokus på att värva lite offensiva kvalitéer till truppen, Säger ordförande Samuel Kurt.

Loading

Mattias Kurt
februari 4, 2009