Örebro Syrianska IF har gjort klart med två nya spelare, Igor Coric och Gabriel Somi från IFK Kumla som skrev på för tre år. Igor Coric och Gabriel Somi blir Örebro Syrianskas andra, tredje nyförvärv för i år då Basel Gorgis blev klar för ÖSIF förra månaden.
– Vi värvar spelare med potential. Det är spelare för framtiden, det är spelare med kvicka och tekniska kvaliteter och två riktigt bra nyförvärv. Vi har jobbat länge med att försöka få hit båda därför känns det väldigt skönt nu när allt är klart, säger Sportchefen Johan Gulec

Gabriel Somi var en av de inbjudna talanger från Örebro som inbjöds till Örebro SKs testmatch. Örebro SK identifierade talanger runt om i Örebro och dessa bjöds in till en testmatch hos Örebro SKs. Örebro Syrianska fick upp ögonen då man förra året möte IFK Kumla i serien då Gabriel visade kvaliteter för Örebro Syrianskas spelaransvariga. Igor Coric visade också sina kvaliteter i mittfältet då man visade att man är en stark och snabb mittfältare och är en spelare som man ska se sig för. Örebro Syrianska har under en längre tid varit intresserad av Gabriel Somi och Igor Coric men då det fanns ett flertal olika detaljer att lösa innan övergången, nu är alla detaljer lösta.

Örebro Syrianska IF välkomnar Igor Coric och Gabriel Somi till klubben

Loading

Mattias Kurt
januari 17, 2009