Dags för årets sista match för årets division tre. Som ni vet förra matchen blev det tyvärr en förlust mot serieledande Köping FF vid vinst kunde man knippa en andra plats tyvärr så blev det inte. imorgon vill man ta revansch mot Karlstad BK som vann det senaste mötet och avsluta säsongen på det bästa sättet.

Örebro Syrianska IF
Efter senaste förlusten är kval till division 2 inte längre en möjlighet. Det började bra för Örebro Syrianskas del, men laget som leder tabellen, Köping FF, kvitterade och matchen slutade 1-2 till motståndarna. De är det bättre laget helt enkelt, inget att säga om det. Nu har vi en betydelselös match mot Karlstad kvar, men då ska vi visa att vi verkligen är ett bra lag.

Karlstad BK
Toppmatch mot Arboga Södra. Men det ville sig inte för KBK som hittills stått för en imponerande säsong. I den sista matchen hemma mot Örebro Syrianska tvingas KBK klara sig utan Alexander Jancke och Henrik Linder som är avstängd och det är osäkert med Adis Maglic och Jörgen Linder som fick kliva av på grund av skador.

Truppen mot Karlstad BK
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Karlstad BK – Örebro Syrianska IF
Lördag 26 Sep, kl 14:00 Våxnäs

Loading

Mattias Kurt
september 26, 2008