På onsdag drabbar Örebro Syrianska samman med IFK Kumla på Idrottsparken i Kumla. För Örebro Syrianskas del är matchen steget mot en viktig tre-poängare för att kunna haka på i toppstriden.
– Vi ska åka ner till idrottsparken för att ta hem tre starka poäng och spela attraktiv fotboll, säger Razak Ouro Nimini.

Hur är läget i Örebro Syrianska efter en tung oavgjord match mot IFK Ölme och en kostad topplacering?
– Läget är bra, tycker jag. Det är synd att vi inte tog med tre pinnar hem från Ölme. Vi får nog ändå vara nöjda med ett poäng med tanken på hur matchbilden såg ut. Vi spelade helt enkelt inte som vi brukar göra. 


Vad tycker du att ni ska ta med er från IFK Ölmematchen till matchen mot IFK Kumla? 
– Det vi ska ta med oss är dom sista fem minuterna av matchen, då vi skapade ett flertal farliga chanser. Vi vaknade dock till för sent. Ska man nå de mål som vi strävar efter, så kan vi inte fortsätta göra sådana här matcher. Nu återstår det fem matcher, och då vill se oss vara mer taggade och göra en bra avslutning av säsongen. Sedan får vi se hur långt det räcker till.

Årets andra möte mot din förra klubb IFK Kumla står för dörren. Vad har du för tankar inför matchen och
känns det speciellt att möta IFK Kumla efter många års spel i klubben?
– Det är alltid kul att möta sin gamla klubb som fotbollspelare! Vi ska dock åka ner till idrottsparken för att ta hem tre starka poäng och spela en attraktiv fotboll.

Vilka spelare måste Örebro Syrianska se upp med i IFK?
– Alla spelare som är på plan…

Loading

Mattias Kurt
september 1, 2008