Örebro Syrianska hänger på i toppen av division 3. Efter 6–2 (1–2) hemma mot Ludvika är laget uppe på kvalplats.
– Nu har vi allting i egna händer, konstaterar spelande tränaren Nuri Aykal.

Annars började det inget vidare på Örnsro. Trots ett klart spelövertag hamnade Örebro Syrianska i underläge med 0–2.
– Vi skapade chanser, men Ludvika kontrade in målen, säger Nuri Aykal.
Strax innan pausvilan reducerade i alla fall Razak Ouro Nimini för hemmalaget. Ett psykologiskt viktigt mål.
– Ja, skönt att få det med sig efter första halvlek. Och efter att killarna fått en utskällning i pausen så ordnade det upp sig till slut. Sista 45 minuterna är jag riktigt nöjd med, säger Nuri Aykal.
Med tre omgångar kvar att spela ligger nu Örebro Syrianska på andra plats i serien. Upplösningen av division 3 västra Svealand lär bli en riktig rysare.
– Alla topplagen möter varandra och det är ett riktigt getingbo däruppe. Vi har i alla fall som målsättning att vinna alla våra matcher, sedan får vi se hur långt det räcker, säger Aykal.
I nästa omgång väntar derby mot Adolfsberg sedan återstår serieledaren Köping och Karlstad att möta för Syrianska innan serien kan sammanfattas.

Målen, Syrianska: Samuel Mokédé 2, Ala Mohammad 2, Razak Ouro Nimini, Diego Pereira Valviesse