På lördag sker det andra mötet mellan Örebro Syrianska och FBK Karlstad. Lagen möttes i våren, då lagen spelade 3-3. Sedan dess har det hänt en hel del och lagen befinner sig i varsin ände av tabellen.

Örebro Syrianska IF
Två av seriens formstarkaste lag torde vittnat om en jämn kamp på Örnsros fina gräsmatta. ÖSK Ungdom hade fem raka segrar i bagaget inför mötet med Örebro Syrianska och dessutom inte förlorat sedan 23 maj. Det fina självförtroendet verkade dock inte sitta kvar hos Ungdom som inte hade mycket att sätta emot när Örebro Syrianska tryckte på och vann med 3-1.

FBK Karlstad
Som nykomlingar i fjol svarade laget för en utmärkt insats. Värmlänningarna var ett tag med och slogs i den absoluta tabelltoppen och även om man inte orkade hela distansen ut, så var laget med sin fjärdeplats. I år har det hittills gått trögare och laget återfinns för närvarande på platsen över nedflyttningsstrecket – den plats. Resultaten har som sagt varit blandade. På plussidan kan noteras att FBK är det enda laget i årets serie som klarat av att besegra ledande Arboga Södra.

Truppen mot FBK Karlstad
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Avstängningar:

Matchstart:
Örebro Syrianska IF –
FBK Karlstad
Lördag 1 Augusti Kl, 17.00 Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
augusti 1, 2008