Trots ett kraftigt spelövertag och mängder av målchanser för Örebro Syrianskas slutade matchen mållös, 0-0, och Örebro Syrianska fick nöja sig med en ynka poäng.

Arboga Södra IF, som överraskat stort under säsongsinledningen, blev tillbakapressade under stora delar av matchen. Men Örebro Syrianska bjöd in dem i matchen men inte så att Arboga tog över helt. Först efter 30 min skapades den första riktigt heta målchansen då Jean Hugues Blondé passar Ala Mohammad som missar. Det var mycket kamp på mitten, första halvlek slutade mållös trots övertag både spel- och chansmässigt för Örebro Syrianskas del.

Örebro Syrianska öppnade andra halvlek, likt den första, i ett högt tempo med ett varierande och idérikt anfallsspel. När giftige Diego Pereira Valviesse bröt in från höger efter bara ett par minuter var ett ledningsmål riktigt nära. Den mest spektakulära kom med 1 minut kvar att spela då Ala Mohammad på något sätt lyckades avstyra ett friläge med högerhanden då flertalet tillresta Syrianskasupportrar redan jublade för mål, men denna gång var det stolpen som stod ivägen för ett 1-0-mål. Att matchen slutade 0-0 är, efter de chanser som Örebro Syrianska radade upp, ett otroligt resultat men bollen gick inte riktigt lagets väg denna dag.

Örebro Syrianska IF – Arboga Södra IF 0-0 (0-0)

Arena: Örnsro IP
Publik: 140
Matchdag: 2008-06-01, Kl 17:00 

Loading

Mattias Kurt
juni 1, 2008