Det blev bara en poäng för ett besviket Örebro Syrianska i matchen mot FBK Karlstad. Matchen slutade 3-3. Örebro Syrianska borde punktera matchen, det saknades sannerligen inte harmoni för Örebro Syrianska.

Matchen var en gedigen insats av Örebro Syrianska. I stort sett allt satt där det skulle. Den första halvleken är Örebro Syrianskas klart bästa match för säsongen. Ala Mohammad gav Örebro Syrianska ledningen och gjorde även 0-2 innan Diego Pereira Valviesse satte hemma laget på plats med sitt 0-3 innan halvtid villan.

I andra halvlek börjar Örebro Syrianska helt avslappnad och tror att match är avgjord. Men man fick se FBK Karlstad reducera omgående och även reducerad en gång till, för att slutligen kvittera i matchens sista spark och innebar två förlorade poäng för Örebro Syrianska, som var en besvikelse för Örebro Syrianska.

FBK Karlstad – Örebro Syrianska IF 3-3 (0-3)
Ala Mohammad 0-1 27
Ala Mohammad 0-2 31
Diego Pereira Valviesse 0-3 38

Arena: Örsholmen