Örebro Syrianska förlorade söndagens träningsmatch i fotboll mot division 3 laget Dalkurd FF trots bra spel.

Matchen inleddes med ganska tillknäppt spel från båda lagen och riktigt fina målchanser skapades. Örebro Syrianska hade spelmässigt ett visst övertag i första halvlek som spelades i högt tempo. I slutet av första halvlek skapade Dalkurd FF en målchans.

I början på andra halvlek hade Örebro Syrianska ett par heta målchanser, Närmast var Ala Mohammad som från nära håll inte lyckades överlista Dalkurds-målvakten Adil Kizil. Dalkurd lyckades i mitten av andra halvlek göra 1-0 genom en miss i försvaret. Efter 1-0 målet blev även Nicola Pervic skadad och fick ersättas av Simon Alan .Dalkurd gjorde 2-0 och 3-0. I den 70:e match minuten fick Örebro Syrianska straff men även den missade mål nätet. Även Antonio Louise Emilia blev skadad och måste vila ett tag.

Dalkurd FF – Örebro Syrianska IF 3-0 (0-0)

1-0 (65) Mesut Agirman
2-0 (75) Mehmet Meral
3-0 (90) Karim Rebai

Arena: Kvarnsvedens IP (Dalarna)