Ca två månader återstår till avspark i trean och det är nu dags för den andra träningsmatchen. För motståndet står FC Syrianska Linköping. Det blir första mötet lagen emellan.

Örebro Syrianska IF
För Örebro Syrianskas del, berättar Melke Alan, att läget ser relativt ljust ut med tanke på att laget just nu befinner sig i en hård träningsperiod, men störs av småskador här och där. Fyra träningspass i veckan har satt djupa spår, men igår blev det ett annolunda träningspass för killarna, då det var bad i Brickebacken som gällde. Imorgon kommer det finnas med några nya provspelarspelare på plats och vi ska passa på att matcha dem. I årets första träningsmatch förlorade Örebro Syrianska mot divison 2 laget Rynninge IK med 3-2.

FC Syrianska Linköping
FC Syrianska Linköping har en lång och anrik historia, med tanke på att det är en invandrarförening. Dagens klubb, som bildades 2002, har sina rötter i FC Syrianska Linköping som bildades redan 1981. Efter fyra relativt bra år i division sex, så satsade broderföreningen på att ta ett steg uppåt, förra året lyckades man avancera sig till division fem.

Truppen mot FC Syrianska Linköping
Truppen tas ut innan matchstart

Skador:

Tidigare möten:
Inget noterat

Avstängningar:

Matchstart:
Örebro Syrianska –
FC Syrianska Linköping
Kl, 16.00 Karlslund Arena

Loading

Mattias Kurt
februari 22, 2008