Örebro Syrianska forsätter med sina stora satsningar inför seriepremiären , när Razak Ouro Nimin och Zaid Yasin skrev på för klubben. Som klubbledning uttalade om en stort satsning inför 2008 skall göras, går just nu i uppfyllelse.

Örebro Syrianska har gjort klart med ännu ett nyförvärv inför säsongen 2008. Razak Ouro Nimini har skrivit på och kommer närmast från lokal konkurrenterna IFK Kumla.  Razak Ouro Nimini kommer närmast från IFK Kumla, där han spelade ett par säsonger. 2006 var han med på uttagningar till Togos Vm lag. Men har tidigare spelat i Örebro SK när Mats Jingblad tränade laget i allsvenskan. Sedan dess har han bara spelat lägre i divisionssystemet.

– En spelare med en stark karaktär. Razak är en riktig sevärdhet och en snabb mittfältare, den erfarenheten är viktig, säger ledningen.

Zaid Yasin återvänder

Anfallaren återvänder tillbaka till Örebro Syrianska han spelade för 2006.
Zaid Yasin, lämnade Örebro Syrianska så sent som i försäsongen inför div 3 starten 2007 för spel i Ösk Söder. Anfallaren har en lysande karriär bakom sig men dessförinnan har han representerat en rad andra klubbar i länder som Sverige, Holland, Island, Italien, Qatar och Irak.

  Vi tycker det är perfekt att knyta honom till oss, både på kort och lång sikt, säger ledningen.

Loading

Mattias Kurt
januari 11, 2008