Örebro Syrianska gjorde idag klart sina första rekryteringar inför 2008, när Samuel Mokedé och Fredrik Siik skrev på för klubben. Sedan tidigare har klubbledningen uttalat att en storsatsning inför 2008 skall göras.

28 årige Samuel Mokede kommer tillbaka till Örebro Syrianska efter ett antal sejourer i diverse klubbar. Han representerade klubben senast under säsongen 2004. Samuel lämnade Syrianska efter en säsong, och nästa anhalt i karriären var nuvarande konkurrenterna IFK Ölme, som då spelade i division 2. Efter vistelsen i Ölme har han även hunnit med spel i norska Haugesund, BK forward och Arboga Södra.

Det andra nyförvärvet, Fredrik Siik är också bekant spelare för klubben. Även han representerade klubben under säsongen 2004, och precis som Mokedé, lämnade han oss efter en säsong i klubben. Under tiden 2004 fram till idag har Fredrik både hunnit med att lägga skorna på hyllan och även återupptagit sin fotbollskarriär. Fredrik kommer närmast från vår lokalkonkurrent IF Eker Örebro och var en av de bidragande orsakerna till att laget tog klivet upp i div 3, den här säsongen.

Klubbledningen är glada över att kunna presentera dessa två nyförvärv innan transferfönstret stänger. En diskussion har under längre tid förts med dessa spelare och styrelsen är väldigt nöjda över att signera mittfältarna.
– Vi har fört diskussioner sedan ett par månader tillbaka med både Samuel och Fredrik. Prioriteringen har varit att knytta till oss två mittfältare med just dessa kvalitéer, säger klubbledningen.

Loading

Mattias Kurt
december 17, 2007