Seriejumbon IK Franke gästar Örnsro för match i den fjortonde omgången. För vilka ska toppen tillhöra respektive slåss i de nedre regionerna. På söndag bjudes det på en allvarlig drabbning mellan Örebro Syrianska – Ik Fanke, en seger för hemmalaget är ett måste om man inte ska blanda in sig i botten striden och rika ifrån den nedre halvan.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska tog sin revansch senast mot Ölme där matchen avgjorde matchen i den 73:e minuten. Syrianska visat upp ett stabilt spel och mittfältet klarar äntligen av att fylla på framåt samtidigt som man skär av och neutraliserat motståndarnas spelfördelare. Vinst på söndag och Adolfsberg tappar poäng byter man plats med varandra. Laget ser ut att vara ett taggat gäng och samt några skador kvar i skadelistan, Fadi Alchoury är på god väg tillbaka efter sitt svullna knä.

IK Franke
Franke chockade hela Division 3 när man lyckades ta tre poäng av Strömtorp. Enligt rapporterna var Franke det bättre laget och skapade mer målchanser. IK Franke befinner sig i ett desperat läge efter endast tre seger på treton matcher.

Truppen mot IK Franke
Truppen tas ut innan matchstart

Skador

Tidigare möten:
IK Franke  – Örebro Syrianska IF 0-6

Avstängningar
Diego Pereira Valviesse

Nordicbet.com
Örebro Syrianska IF –  IK Franke 
(1)1.75     (X)4.00     (2)3.05

Loading

Mattias Kurt
augusti 10, 2007