På Söndag sparkar Örebro Syrianska äntligen igång höst säsongen och dessutom har man revansch att utkräva efter den stora förlusten senast mot Karlslunds IF. Vi kan även meddela att det är ett flertal spelare borta av olika anledningar. Sedan det lyckade träningslägret från förra veckan har truppen tränat på och det ser förvånansvärt bra ut inför Söndagens drabbning.

Örebro Syrianska IF
Som sagt är många spelare inte aktuella för den tuffa matchen mot ärkerivalen från Örnsro, men å andra sidan finns det hungriga spelare som vill visa att de tillhör startelvan. Syrianska ligger för närvarande parkerade på en 8:e plats. Vinner Syrianska och Adolfsberg tappar poäng klättrar Syrianska upp en placering.

Karlslunds IF
Karlslund har sedan sista seriematchen under våren mot just Syrianska spelat två träningsmatcher. I första träningsmatchen vann man mot Eskilstuna City med 4-2 och i den andra luftades hela truppen men vinst blev det trots allt. Karlslund startar höstsäsongen som serieledare och pressen ligger inte på Syrianska utan på Karlslund som hela tiden känner sig jagade av övriga lag i serien.

Truppen mot Karlslund IF HFK
Truppen tas ut innan matchstart

Skador

Avstängningar

Nordicbet.com
Örebro Syrianska IF – Karlslund IF HFK
(1)3.40     (X)4.45      (2)1.55

Ta dig till Trängens IP och stötta Örebro Syrianska, vi har trots allt revansch att utkräva! Välkomna ska ni vara till trängen, Söndagen den 29:e Juli kl.16:00.

Loading

Mattias Kurt
juli 27, 2007