Femte förlusten i Div 3 Västra Svealand kom i senaste omgången mot IFK Ölme i den 87:e minuten. Nu står Karlslund IF HFK för motståndet.
– Om jag skall vara lite diplomatisk så finns det några nyckel ord som kan låsa upp dörren till tre poängaren: Disciplin – Organisation – Ödmjukhet Klarar vi av dessa så har vi en väldigt bra match, säger Melke Alan

Hur är läget i laget?
Lite för många frågetecken och himla många skador. Laget är lite sargat, men motgångar gör oftast människan starkare, när man väl klarat av den tunga perioden.

Hur har ni jobbat med laget sedan Ölme-matchen?
Försökt att jobba vidare med att bibehålla fokus på uppgifterna som alla har under denna sista vecka, eftersom vi inte var sämre än Ölme utan snarare tvärtom bättre, så bör vi ta med oss det positiva och koncentrera oss på den kommande matchen innan uppehållet.

Hur tänker du kring Karlslund som motståndare?
Ett stabilt och bra balanserat lag. Vi mötte ju dem i cupen för några matcher sedan och förlorade dessvärre, hoppas att vi har marginalerna på vår sida denna gång.

Är detta en match som det känns att ni måste ha tre poäng i?
– Att spela eller att vara tränare i ett lag som Syrianska är gem förbart med superettan eller allsvenskan på det sätt att, pressen att alltid ligga i toppen av tabellen oavsett vilken serie eller div. man spelar i.Detta gör att ibland är det jävla tufft, men oftast väldigt inspirerande för en tränare eller spelare som vill utvecklas och lära sig att ta steget vidare upp i divisionerna, en värde mätare för målmedvetna idrottare. Svaret på frågan är att vi kommer att åka ditt för att ta tre poäng, ABSOLUT.

Vad är nyckeln till att ni kommer att göra en bra match mot Karlslund?
– Om jag skall vara lite diplomatisk så finns det några nyckel ord som kan låsa upp dörren till tre poängaren: Disciplin – Organisation – Ödmjukhet Klarar vi av dessa så har vi en väldigt bra match.

Loading

Mattias Kurt
juni 20, 2007