Tre mål, en frilägesutvisning och en vanligt utvisning, en tränare avvisade från bänken och en domare som tappade greppet totalt, samt gav tre poäng till IFK Kumla på straff.

Syrianska inledde matchen med ett bra och fint passningsspel på Trängens  usla plan, men skapade inte något farligt. De farligaste  målchanserna hade istället bortalaget IFK Kumla, efter ca 13  minuters spel, satte Kumla Jonas på prov med sina målchanser men Jonas lyckades göra bra ifrån sig. I den 15 kom 0-1 för IFK Kumla genom en kontring  som  Barsom Cicek tappar sin spelare och Kumla spelaren sätter den lätt bakom Jonas. Men så kom glädjen  som Syrianska hade strävat efter Antonio Louise Emilia nickar in 1-1 den på hörna bakom Clabbe och resultatet stod sig till halvtid.

I andra klev syrianska ut som det bättre laget, men det  var Kumla som hade sina målchanser. Men så kom det som inte skulle hända syrianska en frilägesutvisning på klippan Barsom Cicek kunde inte bli sämre. Efter utvisningen började domaren att tappa greppet på spelat en till utvisningen skulle det bli på matchen denna gång på Kumla spelare som får sitt andra gula kort. IFK Kumla svara med farliga hörnor på slutet , men då kom det som inte skulle hända domaren pekar mott straffpunkten, publiken tränarna i båda lagen fattar inget alls 1-2. En domare som gav bort tre poäng till IFK Kumla.

Örebro Syrianska – IFK Kumla 1-2 (1-1)

Loading

Mattias Kurt
maj 6, 2007