En av årets mittfältare, Som visat att han kunde tillföra något till laget i sex omgångar där han bland annat avgjorde seriefinalen. Han är en spelare som vågar utmana en mot en och har visat det i ett flertal matcher.
– Min motivation ligger i målet som jag har för laget. Jag kan inte bära på en dålig motivation och sedan vilja lagets bästa, säger David Gulec

Vilka planer har du för detta år i Syrianska?
– Mina planer ser likadana ut som föra året för detta lag, även om jag nu bara spelade 6 matcher. Målet ligger i att få upp laget en division. Det jag kommer att sträva efter är att försöka få laget så bra som möjligt. Att hela tiden hjälpa Melke ”Tränare” med det han vill få igenom.

Hur ser stämningen ut i truppen?
– Stämningen är alltid väldigt bra i ett lag som vinner en serie. Laget har fått en hel del nya spelare vilket vi kunde se på de två inomhus turneringar som spelades under januari månad. Jag tycker att stämningen håller sin form och är riktigt bra. De flesta som anslutit till truppen är kanske inte så okända för spelarna i laget. Sedan har vi fått spelare som provspelat från andra städer och länder. Som i sin tur har vad jag tycker kommit in i laget på ett bra sätt under en kort tid.

Känner du samma motivation som inför förra säsongen?
– Min motivation ligger i målet som jag har för laget. Jag kan inte bära på en dålig motivation och sedan vilja lagets bästa.

Finns det någon risk att ni kommer underskatta motståndarlagen i serien i år?
– Det här är något, vad jag har märkt, Melke jobbat och även jobbar väldigt mycket med. Jag tycker att han ”Melke” gör det kolossalt bra och på ett profitionellt sätt. Den här punkten finns med i alla serier och skrämmer alla. Underskattning ger en sämre koncentration till varje individ. Koncentration ger i sin tur Inställning, vilket laget måste ha för att vinna matcher.

Vad har du att säga om lokalderbymatcherna till nästa säsong?
– Derbyna är alltid skrikande och fartfyllda. Det kommer att vara enormt mycket folk för att vara div 3. Sedan hoppas jag att fotbollen kan underhålla de som kommer ner för att kolla på. Vilket jag i sin tur hoppas att Syrianska står för.

Loading

Mattias Kurt
januari 30, 2007