Örebro Syrianska IF kan idag med stolthet presentera många nyförvärv inför division tre starten.Nu står det klart att hela åtta spelare är klara för Örebro Syrianska.

Vårt yngsta nyförvärv inför division 3 säsongen som väntar är Elias Chabe. Han spelade tidigare i BK Forwards U-trupp och var även med i distriktslagsverksamheten för pojkar födda år 90. Han var given från start i distriktslaget under turneringen Canal + som ägde rum just här i Örebro. Efter stor dramatik i finalen vann också Örebro län. Vi önskar Elias välkommen till Syrianska och hoppas att han fortsätter att utvecklas så som han har gjort hitills.

Elias Chabe
Position: Försvarare
Född: 1990 
från: BK Forward

Vi på orebrosyrianska.com kan med glädje presentera säsongens andra nyförvärv. Vem om inte Emir Kobilic. Emir hade under säsongen 05 en kort sejour i Syrianska innan han sedan inför den gångna säsongen gick över till FK Bosna. Men det är som sagt med glädje vi hälsar honom tillbaka till Syrianska och hoppas att hans fina form för Bosna fortsätter och blir ännu bättre med vårt Röd/Gula lag.

Emir: Emir Kobilic
Position: Anfallare
Född: 1986
Kom från: FK Bosna

Det tredje nyförvärvet för året är en ung spelare från Ösk Söder vid namn Mattias Karlsson. Vi hälsar härmed Mattias till klubben och hoppas att han får visa vad han går för, för vår förhoppningsfulla publik.

Mattias Karlsson
Position: Försvarare
Född: 1987
Kom från: Ösk Söder

Här har vi ännu en lovande ung spelare från Ösk Söder. Denne heter Robert Olofsson. Vi önskar Robert lycka till och vi hoppas att han gläder vartenda ansikte som visar sig vid någon av Syrianskas matcher under den kommande säsongen.

Robert Olofsson
Position: Försvarare
Född: 1987
Kom från: Ösk Söder

Vårt femte nyförvärv för året är en spelare som är teknisk och snabb. Han heter Nihad Muhammed och spelade tidigare i Karlstad BK. Men vi hoppas att vi ångrar dessa ord och får se dennes kvaliteer på plan istället. Vi hälsar även Nihad välkommen till Syrianska.

Nihad Muhammad
Position: Mittfälttare
Född: 1986-01-31
Kom från: Karlstad BK

Här har vi en försvarare som är ung och stark. Hans namn är Ali Atabi och spelade tidigare i IFK Örebro som i år åkte ur Div 3. Vi hälsar denne välkommen till Syrianska.

Ali Atabi
Position: Försvarare
Född: 1987
Kom från: IFK Örebro

Vårt andra ”syrianska” nyförvärv är ingen mindre än Fadi Alchoury. Denne är en lovande mittfältare och kommer närmast från IFK Kumla. Vi hälsar även denne hjärtligt välkommen till klubben.

Fadi Alchoury
Position: Mittfältare
Född: 1982
Kom från: IFK Kumla

Jonas Olofsson är en målvakt som närmast kommer från Rynninge IK. Jonas vart den av alla snabbaste spelaren som skrev på efter en halv träning så övertygade han Melke och detta medförde en blixt påskrift redan under träningen på Behrn arena igår. Vi hoppas att han kan medföra en stabilitet hoss oss nästa sesong. Vi hälsar Jonas välkommen och vi hoppas på fina prestationer av denne. Välkommen !!

Jonas Olofsson
Position: Målvakt
Född: 1986
Kom från: Rynninge IK

Loading

Mattias Kurt
december 14, 2006