Ett strålande Syrianska visade en suvären fotboll och för mostånddet stod Ösk Söder. Ösk Söder spelade idag mot ett strålande och koncentrerad Syrianska.

Matchen sattes igång med ett högt och anfallsrikt tempo. Det dröjde inte länge innan Syrianska kunde rättvist ta ledningen. Men Ösk Söder bjöd det nyblivna Division 3 laget på bra motstånd, men Syrianska stod emot på ett enastående sätt och kunde rättvist kontra och skapa farliga chanser som oftast resulterade i mål. Syrianska gick ut till halvtidsvilan med 6-2 efter att David Guled som så många gånger förr stått för otroligt fina prestationer och därmed gjorde han fem vackra mål.

Iandra halvlek kunde Ösk Söder reducera till 6-3 men det räkte inte till mot ett Syrianska som tog över mer och mer i matchen och till slut skrevs siffrorna 9-3 till vårt röd/gula lag som nu är uppe i fyra raka vinster. Vi får hoppas att denna underbara svit aldrig tar slut och vad fanns det att påpeka om denna match, jo ännu en gång visar vår hemvändande David Gulec vilken fin utveckling han har gått igenom genom att göra dess fem mål.

Loading

Mattias Kurt
december 5, 2006