Botten laget Glanshammar bjöd inte på motstånd, Syrianska vann till slut kontrollerat, med 3-0(2-0. Glanshammars Melake Waldeamanuel missade två straffsparkar på mindre än minuts spel i första halvlek.
– Vi hade mer boll och spel än Glanshammar. Jag tror att publiken tyckte att det var kul att vi spelade lite bättre fotboll igen, säger Melke.

Gårdagsmatchen mot Glanshammar såg Syrianskas spelande tränare Melke Alan att rätta till ett par detaljer kring lagets spel. Redan i den 10 match minuten kunde Syrianska ta ledningen med 1-0 genom Ibrahim Ibrahim som nuddar bollen när Barsom Cicek skjuter. Melke. Glanshammars Melake Waldeamanuel missade två straffsparkar på mindre än minuts spel i första halvlek. Han fick en ny chans efter att Syrianskas spelare tjuvat in i straffområdet vid det första försöket. Det andra försöket räddades av Syrianskas målvakt Johan Ivhall. Syrianskas fina spel de första 45 minuterna gav laget ledning med 2-0 genom vår unga spelare Daniel kaya i halvtid.
– Vi hade mer boll och spel än Glanshammar. Jag tror att publiken tyckte att det var kul att vi spelade lite bättre fotboll igen, säger Melke Alan.

Andra halvlek börjar bra för Syrianskas del och redan efter 15 minuter gör Syrianska mål genom Ala Mohammed som säkert skickar in bollen i nät. Ivhall får rosor av tränare Alan som också gillade vad han fick se av centrallinjen där anfallarna Ibrahim Ibrahim och Alaa Mohammed jobbade bra tillsammans. Syrianska går upp från sjunde plats till fjärde plats efter en match mindre spelat som spelas på måndag mot tånged.