En gammal bekant återvänder till Syrianska. Det rör sig om, den förre spelande tränaren Melke Alan som beslutat sig för att dra på sig den röd/gula tröjan igen. Den här gången som spelare.

Vi från Syrianska hälsar Melke välkommen tillbaka.

Histora
Melke kommer närmast från div. 3 klubben Strömstorp. Den klubben han valde att gå till efter sin tid i Syrianska Örebro. BK Forward är Melkes modersklubb som han spelade för under åren 99-00, efter anpassningssvårigheter med den dåvarande forward tränaren valde Melke att söka sig till en ny klubb. Han hamnade i Syrianska Södertälje där han tillbringa ett par år, för att sedan ta på sig tränarjobbet för syrianska Örebro år 2003.

Fakta: Melke Alan
Ålder: 31
Moderklubb: BK Forward
Längd: 180 cm
Vikt: 80 kg
Tidigare klubbar: BK Forward, Degerfors, Syrianska Södertälje, Örebro Syrianska (Spelandetränare), Strömstorp

Basel klar för Syrianska Södertälje
Där med tackar vi Basel Gorgis för en trogen tjänst i Örebro Syrianska och önskar honom lycka till i sin nya klubb, nämligen Syrianska Södertälje som lirar i den nya division 1. under superettan. Basel hade en stor del i förra årets spel men desvärre nådde man inte ända fram. Vi hoppas verkligen att Syrianska kan klara sig utan Basel och att någon som finns i klubben kan hålla ihop försvaret.

Loading

Mattias Kurt
januari 9, 2006