Derby i Trängens IP, då körde Örebro Syrianska över Mellringe Eker.

Första halvlek slutade 1-1, men Syrianska var det bättre laget och Erik Wigren kunde så nära sätta ledningsmålet då han blev framspelad fri mot målvakten men lobbar dock över.

I andra halvlek var det slut på det roliga för Mellringe Eker. Erik hade många chanser som kunde leda till ledning men Mellringes målvakt var på sin vakt. Men så nyper Erik till och skjuter bollen som går förbi målvakten, 2-1 till Syrianska.
– Efter paus höjde vi oss och tar över mer och mer och skapade massor av chanser säger tränaren Erkan Debasso.
I slut minuterna så fastställde Syrianskas skyttekung Ala Mohammed resultatet till 3-1, efter att ha placerat ett skott som målvakten inte kunde handskas med. Bäst i hemmalaget var Basel Gorkis och tvåmålsskytten Erik Wigren. I Mellringe gjorde den unga målvakten Jonas Olofsson en stark insats.