Vetlanda som till vardags spelar division 3 fotboll var på besök i Örebro för att spela en vänskapsmatch mot Örebro Syrianska. En ganska underhållande match där båda lagen försökte spela bra fotboll. Man kunde inte se att Syrianska egentligen spelar i en lägre division, tvärtom förde de spelet istället och det visar vilken klass laget egentligen håller. Syrianska hade ett par lyckade kombinationer som ledde till målchanser, en sådan lyckad kombination ledde till ett mål genom unge George Touma ny från BK Forward. Även Vetlanda skapade ett par målchanser som ledde till vissa farligheter men det stannade lyckligtvist endast vid det. Syrianska visade dessutom prov på ett starkt försvarsspel vilket det har varit sig och så med på senare år.
Många spelare i det Syrianska laget var borta pga. skador, sjukdomar osv. men ändå visade laget bra moral, ett bra spel och det ledde till en 1-0 vinst mot Vetlanda.

Extra plus till: Simon Tekin, Andreas Kurt, Serkan ,Josef Uren och inhopparna Mike Bachir och George Touma som fick fart på det Syrianska laget i andra halvlek.

Loading

Mattias Kurt
mars 19, 2005