Örebro Syrianska är överens med Alfred Ajdarevic om en återkomst till klubben. Avtalet mellan parterna gäller till och med 2025.

— Örebro Syrianska fortsätter att förstärka sin spelartrupp inför hösten. Näst på tur är ytterligare en återvändare. Alfred ”Affe” Ajdarevic är tillbaka i Örebro Syrianska efter sitt äventyr i Albanien. Affe gjorde 10 mål förra året för Örebro Syrianska i Ettan norra efter en jättefin höstsäsong. Det är en spelare som är skicklig i spelet med boll och kan sätta sin lagkamrater i bra lägen. Han har kanske sin absolut största styrka i motståndarens straffområde. Han har en vänsterfot som kan leverera passningar och avslut på en mycket hög nivå. Förra året gjorde han som sagt 10 mål, varav 6 st under den senare delen av hösten. Hans bestämdhet, fysiska kapacitet och skicklighet i straffområdet gör att han blir särskilt svår att stoppa. Precis som med ”KG” så får vi in en spelare som vet hur vi i ledarstaben jobbar och vill att laget ska uppträda. Affe kommer med stor säkerhet snabbt acklimatisera sig till Örebro Syrianska anno 2024. Det kommer bli extremt spännande att se om Affe kan fortsätta på den höga fina nivå som han avslutade hösten 2023 på, säger tränarstaben 

— Det var en självklarhet att komma till Syrianska, då jag både har spelat och bott här under såpass lång tid så att det passade mig väldigt bra. Barsaum tillsammans med Samuel och övriga teamet har visat ett intresse och det var ett enkelt val för mig då jag själv vill vara med projektet och ser detta som en långsiktig plan. Albanien var inspirerande, där man fick se det ”riktiga” proffslivet utifrån publik och stora matcher där vi lyckades gå vidare till Conference league samt att livet utanför var grymt. Individuellt sett var det tufft till en början då tränaren värvade dit mig men konstigt nog så spelade jag inte så mycket. Så var det till en tysk legendar Thomas Brdaric såg mycket i mig och gav mig mycket speltid både i serien och finalerna, vilket resulterade till att jag lyckades hitta mig själv och kunde säkra final 4 via min assist i 93:e minuten som gjorde att vi gick vidare och säkrade conference league. Nu är jag tillbaka hos Syrianska och ser fram emot att prestera med laget under hösten, säger Alfred Ajdarevic.

Loading

Mattias Kurt
juli 22, 2024