Örebro Syrianska har i dag gjort klart med sitt första nyförvärv inför kommande säsong. Mittbacken Amer Jusic, 20 år, ansluter till Örebro Syrianska. Avtalet med Amer är skrivet till 2025.

Moderklubben heter IF Elfsborg och Jusic, som är född 2003, har även hunnit med att representera Åtvidabergs FF och IF Sylvia i Ettan.

– Då var dags att presentera första nyförvärvet inför säsongen 2024. Amer Jusic en 20-årig försvarsspelare som är fostrad i IF Elfsborgs akademi som under 2023 gjort Ettan-matcher i Åtvidaberg och Sylvia. Amer är en duellstark, snabb mittback med en fin vänsterfot. Han har egenskaper i sitt spel som vi ser passar in väldigt bra i vårt sätt att spela försvarsspel. Han har även god förmåga i spelet med boll som kommer fungera väl i vår speluppbyggnad. En välskolad spelare som har alla egenskaper som krävs för att blomma ut på allvar i seniorsammanhang inom kort. Det ska bli väldigt spännande att följa Amer och hans utveckling i vår miljö under dem närmaste två åren, säger Tränarstaben

– Det ska bli väldigt roligt att komma till Örebro Syrianska. Jag ser fram emot en bra och spännande säsong. Jag valde Syrianska för att dem spelar på ett sätt som gynnar min spelstil och jag har bara hört gott om föreningen och även haft en god dialog med tränaren Barsaum Cicek, säger Amer Jusic

Varmt välkommen Amer!

Loading

Mattias Kurt
januari 8, 2024