Örebro Syrianska och Felix Bindelöv har kommit överens om att förlänga avtalet med ytterligare ett år. Det innebär att Felix stannar i Syrianska över 2024.

– Truppbygget inför 2024 löper på och det är nära förestående att det kommer presenteras några nya ansikten. Innan dess vill vi presentera ett bekant sådant. Örebro Syrianska är mycket nöjda med att vi kan presentera en förlängning av Felix Bindelöv för säsongen 2024. Felix som har spelat mittback och wingback under året, är en spelare som har en god spelförståelse och en väldigt fin förmåga i det korta passningsspelet. Felix kommer vara en nyckelspelare i vår speluppbyggnad under 2024. Ledarteamet har stor tilltro till Felix som spelare och person. Vi kan även se att det finns delar i hans spel som han med lite stöd från oss kan utveckla och då kommer helheten göra Felix till en mycket kompetent spelare. Vi ser framemot att fortsätta vårat samarbete med Felix och det ska bli spännande och se hur vi tillsammans kan lyfta hans spel ytterligare en nivå, säger Tränarstaben

– Det känns bra och stanna kvar i Syrianska, jag trivs jättebra och har förtroende för det som är påväg att hända i klubben. Ser framemot att få vara med på resan. Funkar även bra med mitt jobb och familj på sidan av så det var inga tveksamheter när det gällde att förlänga ett år till, säger Felix Bindelöv 

Loading

Mattias Kurt
januari 4, 2024