Örebro Syrianska vill ta tillfället i akt att uttrycka tacksamhet till vårt lag, organisation, supportrar och sponsorer efter en säsong som varit upp och ner. Allt sammantaget så blev en säsong som började tufft, till slut en säsong som slutade väldigt positiv och med att allas vårt Örebro Syrianska är kvar i Ettan! Era insatser och stöd har varit avgörande under denna utmanande resa, och vi vill tack er alla.

Till laget – ni har visat enastående kämpaglöd och uthållighet. Era hårda träningar, er sammanhållning och ert mod att aldrig ge upp har varit inspirerande för oss alla. Den presentation som ni utförde de sista 10 matcherna på säsong är inget annat än en bragdartad insats som borde prisas. Era prestationer har gett oss otaliga minnesvärda ögonblick och har fyllt oss med stolthet.

Till våra fantastiska supportrar – ert ovärdeliga stöd har verkligen varit vår tolfte spelare. Oavsett om ni har stått på läktaren och hejat eller följt oss från distans, så har ert engagemang och kärlek till laget varit en stark drivkraft. Hela organisationen har känt av er entusiasm och stöd, och vi är oändligt tacksamma för ert stöd genom de goda och svåra tiderna.

Till våra sponsorer – er generositet och tillit har varit avgörande för vår framgång. Ert stöd har möjliggjort att vi har kunnat utvecklas och möta de utmaningar som säsongen har inneburit. Er tro på oss som lag och organisation har varit en kraftfull drivkraft bakom vår förmåga att övervinna hinder och kämpa oss kvar i Ettan. Vi är djupt tacksamma för ert stöd och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete.

Till vår organisation – Denna hyllning kan inte sys ihop utan att rikta ett varmt tack till vår fantastiska organisation och alla dess eldsjälar runtom kring laget. Ni är hjärtat och själen bakom vårt lag och har arbetat outtröttligt för att ge oss de bästa förutsättningarna att lyckas. Ni har lagt ned otaliga timmar av hårt arbete bakom kulisserna för att säkerställa att allt fungerar smidigt. Ert arbete och er passion är grundläggande för vår framgång, och vi är evigt tacksamma för allt ni gör.

Tillsammans har vi stått emot prövningarna denna säsong och övervunnit dem. Vi har bevisat att vi är ett lag att räkna med och att vi kan kämpa oss igenom motgångar. Denna framgång tillhör oss alla – spelare, supportrar och sponsorer. Vi har visat vad vi är kapabla till när vi står enade och kämpar för samma mål.

Tack för er ovärderliga insats, ert stöd och ert förtroende. Vi ser fram emot att skapa ännu fler minnen och framgångar tillsammans i framtiden.

Örebro Syrianska IF

Loading

Mattias Kurt
november 15, 2023