Arbetet pågår för fullt med att bygga truppen till Örebro Syrianskas U19-lag inför säsongen 2023. Vårt U19-lag kommer spela i P19 Div 1. Vi vill härmed bjuda in dig till kontinuerlig tryout/provspel under försäsongen.

Vår tryout kommer ske kontinuerligt och vänder sig till dig som är född åren 2004, 2005 och 2006 och vill satsa på din fotboll i en ambitiös och utvecklande miljö. Både utespelare och målvakter är välkomna! 

Ansvarig för det är huvudtränare Alen Rastoder. Alen är kontakt för tryouts samt beslut om man har det som krävs för att vara en del av U19-truppen till 2023.

För att provspela under tryouten/försäsongen, gör du en  intresseanmälan till Alen Rastoder på sms, telefonnr 0762782523, med följande information:

Namn:
Ålder:
Position:
Nuvarande förening:
Kort beskrivning av dig som spelare:
En bekräftelse på att du meddelat din förening att du är hos oss på tryout. 

Innan du gör din anmälan vill vi att du pratar med din nuvarande förening och meddelar dem om att du kommer delta hos oss på provspel. 

Vi sätter igång träningarna 9 januari och kommer att träna 4 pass i veckan. Jan-april så sker schemat utifrån plantider vi tilldelas av kommunen. Från april blir tiderna förhoppningsvis bättre och vi kan styra dem mer. Mer info om träningstider hittar du på vår hemsida eller så kommer du få utskick veckovis som samtliga spelare får i dagens U19-trupp. 

Varmt välkommen till tryouts/provspel!

Loading

Mattias Kurt
december 20, 2022