Nästa spelare in i Örebro Syrianskas trupp är 20-åriga Oscar Windahl på ett två-årskontrakt. Oscar kommer närmast från BK Forward.

– Örebro Syrianska har som en viktig inriktning i vårt arbetssätt att erbjuda en miljö där vi kan jobba med att utveckla unga spelare mot deras högsta nivå. Oscar Windahl är en spelare med en riktigt bra vänsterfot. Han har en god spelförståelse, följsamhet i duellspelet och är även snabb i spelet utan och med boll. Det sammantaget gör att vi ser egenskaper i Oscar som passar bra i vårt sätt att spela försvarsspel. Oscar har även egenskaper i sitt passningsspel som kommer vara till nytta i vår speluppbyggnad. En stor fördel med honom som spelare är att han har förmågan att spela både i en mittbacks- och en wingbacksposition. Det är mycket glädjande att vi kan presentera ytterligare en ung, talangfull och ambitiös lirare som väljer att spela sin fotboll hos oss i Örebro Syrianska, säger sportkommittén

– Jag har tidigare haft kontakt med Örebro Syrianska och när dem visade intresse igen i slutet av den här säsongen, så ville jag testa något nytt, säger Oscar. Jag tycker att Örebro Syrianska är en spännande klubb med ambitioner. Man kan tydligt se att deras mål inte är att stanna kvar i division 1, dem vill nå högre upp. Mina styrkor är att jag har en bra spelförståelse och passningspel framförallt. Skulle även påstå att jag är ganska snabb.

Position: mittback

Varmt välkommen Oscar!

Tihe Suryoye!

Loading

Mattias Kurt
december 16, 2022