Örebro Syrianska IF kan stolt presentera Veho Bil Örebro som fortsatt samarbetspartner inför säsongen 2020.

– Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera Veho Bil Örebro som fortsatt samarbetspartner till Örebro Syrianska IF under 2020. Jag är övertygad om att vi kommer att ha stor ömsesidig nytta av varandra och jag tror och hoppas att samarbetet kommer att fortsätta utvecklas under ett antal år framöver, säger marknadsansvarig Barsom Oktay

På Örebros Söder, nära Gustavsvik finner du Veho Bil Örebro. Här kan du få hjälp med din Mercedes-Benz, oavsett storlek. Veho Bil Örebro är nämligen både återförsäljare och serviceverkstad för Mercedes personbilar så som nya och begagnade bilar, transportbilar och lastbilar.

På Veho Bil säljer man:
Mercedes-Benz Personbilar
Mercedes-Benz Transportbilar
Mercedes-Benz Lastbilar
Mercedes AMG

Man servar och reparerar personbilar, transportbilar , lastbilar och AMG. Man erbjuder även däckservice och däckhotell, glasservice, bildelar och biltvätt.

Nastagatan 16
019-30 50 00
info.orebro@vehobil.se
www.vehobil.se

Loading

Mattias Kurt
april 30, 2020