Örebro Syrianska kan med stor glädje presentera Kaffemästaren och Pennybridge Roasters som fortsatt samarbetspartner inför den historiska div 1 säsongen. 

Kaffemästaren har sedan 2003 förgyllt Örebro med gott kaffe och från 2015 har man även sitt egna rosteri, Pennybridge Roasters. Med noga utvalda kaffebönor från hela världen så erbjuds ni som kunder ett hantverk skapat med varsamhet och kärlek. Kaffemästaren kan erbjuda dig som café, restaurang och kontor, oavsett storlek, helhetslösningar med utrustning, service på maskinen och färskrostat och ekologiskt kaffe från Pennybridge Roasters, det alldeles egna rosteriet. Kaffemästaren erbjuder även kurser samt kaffe- och teprovningar. 

I butiken på Drottninggatan 7 i Örebro är du alltid välkommen att smaka och dofta på smakrikt kaffe och te från alla världens hörn.

– marknadsansvarig Barsom Oktay är nöjd över det forsatta samarbetet och det alltid trevliga bemötandet man får när man besöker Markus och Matteus på Kaffemästaren. I år kommer man även kunna handla deras kvalitetskaffe på matcherna under hela säsongen.

www.pennybridgeroasters.com

www.kaffemastaren.se

Mattias Kurt
februari 29, 2020