Örebro Syrianska IF presenterar stolt sitt senaste nyförvärv, Laurie Bell. Den 27-årige mittfältaren kommer senast från BK Forward där han var en av de tongivande spelarna i laget med sju mål framåt. Bell har skrivit på ett kontrakt med klubben som sträcker sig säsongen ut.

– Laurie Bell är en spelare som vi haft ögonen på under en tid. Han har de egenskaper vi söker och passar bra in i sättet vi spelar fotboll. Han kommer även från en stark säsong i BK Forward där han varit en tongivande spelare och vi är glada att kunna hälsa Laurie välkommen till Örebro Syrianska IF, säger Sportkommittén i Örebro Syrianska IF

Laurie Bell gör 2020 sin femte säsong i Sverige. Inför säsongen 2016 kom han till Karlslund IF HFK i division 2, för att den följande säsongen vara med och spela upp Karlslund IF HFK till division 1. Han var även med och såg till att Karlslund IF HFK  höll sig kvar i div 1, 2018. 2019 tog han steget över till lokalkonkurrenten BK Forward där han haft en stark säsong. Men Forward åkte ur div 1. Örebro Syrianska IF hälsar Laurie Bell välkommen till klubben.

– Jag är väldigt glad över att fortsätta min fotbollskarriär i Örebro Syrianska IF. Jag ser fram emot att lära känna mina nya lagkamrater samt managern Barsaum Cicek tillsammans med alla andra ledare runt laget. Jag skrev på för Örebro Syrianska för att hjälpa laget med sina mål och jag är redo att ge allt. När jag satt med Barsaum så berättade han hur han ville använda mig och det gillade jag. Jag har även pratat med flera tidigare Syrianska spelare som talar gott om Klubben. Jag ville även fortsätta spela i divison ett och även stanna kvar i Örebro. Jag kommer från Manchester, men jag älskar den här staden så jag och min fästmö är glada över att bo här igen i år. Jag är imponerad av det jag sett än så länge. Det finns en bra atmosfär här och alla verkar glada och redo att arbeta hårt tillsammans. Klubben har välkomnat mig på ett bra sätt även mina nya lagkamrater och alla runt laget. Jag tror att om vi spelar positiv fotboll med mycket passion och lite kamp som Barsaum vill, kan vi få ett bra år i division 1, säger Laurie Bell

Loading

Mattias Kurt
januari 15, 2020