Kontraktsförlängningarna fortsätter. Örebro Syrianska har förlängt kontrakten med Martin Alp och Kristian Destici.

Lagbygget har börjat ta form inför historiska säsongen och under senaste veckorna har flera spelare förlängt kontraktet samt nya spelar har anlänt. Under tisdagen kan Örebro Syrianska meddela att  Martin Alp och Kristian Destici har förlängt sina kontrakt över säsongen 2020.

– Vi är väldigt nöjda med att ha fått till den här överenskommelsen och att vi får behålla Martin och Kristian. Både vi från klubben och tränarna själva upplever att vi har något spännande på gång, säger Örebro Syrianska IF

-Det känns riktigt bra att förlänga och få representera sitt folk. Speciellt nu när vi går upp och ska slåss i division 1 för första gången i klubbens historia. Jag ser fram emot det kommande året och hoppas att alla supportrar gör likadant och kommer ner och stöttar oss, säger Kristian Destici

-Det känns jättebra, det har inte varit något annat i mina tankar än att fortsätta här  när vi tagit klivet upp.

Vi har stommen kvar från förra året samtidigt som Barsom värvat bra för att komplettera truppen.

Jag ser fram emot säsongen och tror på oss som lag med bra tränare samtidigt som jag vill göra mycket poäng och hjälpa laget framåt hela tiden.

Sen hoppas jag även att så många som möjligt kommer ner och stöttar oss genom hela säsongen, vi såg förra året hur det hjälpte oss när man fick det där extra stödet,säger Martin Alp

Loading

Mattias Kurt
januari 22, 2020