Idag meddelar Örebro Syrianska att man rekryterat Albin Blomberg som en av de tränare som kommer ingå i Barsaum Ciceks team inför kommande säsong och kommer att ha ansvaret som assisterande tränare.

– Örebro Syrianska ser det som mycket spännande och utvecklande för klubben att man lyckats rekrytera en tränare med Albin Blomberg profil. Albin Blomberg är en ung och driven tränare som kommer att komplettera ledarstaben perfekt, säger Örebro Syrianska IF

– Väldigt kul och otroligt hedrande att fått förtroende att få vara en del av ett kompetent ledarteam i en sådan ambitiös förening med duktiga spelare och kompetenta ledare och människor runt om föreningen. Jag har alltid haft en positiv bild av föreningen och efter möte med Barsaum där han förklarade hans syn på fotboll och hur han vill jobba så var valet enkelt. Ska bli en väldigt spännande resa och förhoppningsvis kan jag hjälpa föreningen att ta nästa steg. Mina intryck är väldigt positiva, det finns ett tydligt arbetssätt som genomsyrar hela föreningen. Väldigt ambitiös förening med många kompetenta människor som jobbar hårt för att klubben ska utvecklas, säger Albin Blomberg

Loading

Mattias Kurt
januari 2, 2020