Örebro Syrianska IF förstärker på målvaktspositionen. På lördagen stod det klart att målvakten Andreas Carlström ansluter till Rödgul, ett avtal som sträcker sig över 2020 (1+1). 28-åringen ansluter från Rynninge IK efter åtta år i klubben.

– Det känns riktigt spännande! Jag sökte efter möjligheten att få vara kvar på div.1 nivå och utvecklas, där passade Örebro Syrianska mig perfekt. Dels för att årets bygge av trupp håller bra kvalité. Sen när Barsaum visade hur dem spelar och tanken på hur jag ska användas, gjorde det än mer intressant för mig. Det är en klubb i framfart och utvecklas ständigt, med engagerade människor samt personal runt omkring. Jag har fått ett gott intryck av både spelartruppen och ledarstaben. Det kommer bli en spännande säsong, säger Carlström

Carlström fostrades i Östansjö IF och värvades in av Rynninge IK från IFK Örebro 2012 och har tre säsonger i IFK Hallsberg innan IFK Örebro perioden. Carlström hann representera Rynninge Ik i åtta år och var med 2017 och tog upp klubben i division ett.

Andreas Carlström han med sina åtta år i klubben spela två säsonger i division 1 och gjorde hela 55 matcher i den blåvita tröjan i div 1.

– Vi är glada att kunna knyta en riktigt spännande målvakt till klubben. Vi har följt Andreas Carlström på nära håll och vet att han har stora kvaliteter som målvakt. Det är en lokal spelare som har utvecklats i rätt riktning de senaste åren i Rynninge IK, säger Örebro Syrianska IF

Loading

Mattias Kurt
december 21, 2019