Örebro Syrianska IF har gjort klart med den 21-årige försvararen Viktor Franssila, som ansluter från Rynninge IK på ett kontrakt som räcker över säsongen 2021.

Viktor Kommer från början från ÖSK:s ungdomsverksamhet, där han klättrat uppåt och spelat i U17 och U 19. 2018 tog han steget över till Nora BK och han har i år tillhört Rynninge IK.

– Det är en spelare som vi följt bland annat när han spelade i Nora BK, och han har också gjort det väldigt bra i Rynninge. Vi identifierar honom som en typisk Syrianskaspelare, som passar bra in i vårt sätt att spela fotboll, enligt Örebro Syrianskas sportkommitté.

– Det känns väldigt bra att det är klart och jag längtar till kommande säsong ska dra igång. Det är ett väldigt bra lag med många bra spelare, tränare och alla andra som jobbar kring klubben. Jag tror att Syrianskas sätt att spela fotboll kommer passa mig bra och jag har haft bra koll på syrianska från förra året. Dessutom känner jag många i laget och har haft bra snack med coachen. Det kan bli en rolig säsong med många bra matcher. Första intrycket är också väldigt bra, allt från fotbollen till det runtom känns professionellt som det bör i en klubb som vill uppåt, säger Franssila.

Loading

Mattias Kurt
november 23, 2019