Örebro Syrianska kan stolt presentera sitt första nyförvärv, Kevin Johansson. Den 21-årige Mittfältaren Kevin Johansson, som under de två senaste säsongerna tillhört Bk Forward, har skrivit på ett tvåårskontrakt med rödgul.

Kevin började sin karriär i Karlslunds IF HFK och sedan gick han över till Örebro SK. I mars 2018 värvades han av BK Forward där han skrev på ett tvåårskontrakt. Med sina två år i BK Forward har han hunnit spela 53 matcher i division ett.

-Det känns väldigt bra att ha skrivit på för Örebro Syrianska, jag ser mycket framemot att träffa grabbarna i laget och resten av ledarstaben, och sätta igång med försäsongen och förberedelser inför nästa säsong. Jag valde Örebro Syrianska för jag fick direkt känslan av att Barsaum och övriga i klubben verkligen ville ha dit mig. Från första mötet med Barsaum kändes det spännande då han presenterade upplägget inför nästa säsong och framförallt hur han ser på min roll i laget och i lagets sätt att spela. Vilket jag tror kan hjälpa mig att ta ytterligare steg i min utveckling. Jag har fått jättebra intryck av klubben, fick ett väldigt varmt välkomnande från första början. Har hört sen innan att det ska vara en familjär stämning i klubben, vilket jag också fått uppfattning om. Jag känner flera spelare sedan innan vilket underlättar, så jag tror att jag kommer komma in i gruppen på ett bra sätt, säger Kevin Johansson

Kevin Johansson
Född: 1998-03-04
Position: Mittfältare
Klubbar: Karlslunds IF HFK, Örebro SK och BK Forward

Loading

Mattias Kurt
november 14, 2019