Äntligen är det dags för match igen, när Örebro Syrianska möter IK Torslanda på bortaplan i den första matchen efter sommaruppehållet med avspark klockan 14.00 på lördagen.

Division två är tillbaka efter sommaruppehållet med sin sextonde omgång, och för Örebro Syrianskas del väntar en resa till Göteborg för bortamatch på torslandavallen, där man klockan 14.00 på lördag sparkar igång seriespelet igen efter ungefär en månads vila. Man går in i omgången med råg i ryggen.

I Uddevalla knep Örebro Syrianska tre mycket viktiga poäng innan sommaruppehållet. En 0-1 seger i en tajt match mot Uddevalla på kamratgården avslutade våren, och följdes upp av en 0-1-förlust mot division ett laget Karlslunds IF HFK i träningsmatchen förra veckan trots en ganska jämn match där ett oavgjort resultat hade vart rättvist.

IK Torslanda har efter en knackig inledning på säsongen efter 15 omgångar skrapat ihop 10 poäng och placerar sig sist i tabellen. Två segerar, fyra kryss och nio förluster. På de fem senaste matcherna har man två segrar.

Man kommer senast från en seger mot Vänersborgs IF på hemmaplanen 3-1. I truppen har man inga spelare som är avstängda och inga rapporter om skador på deras hemsida.

Lagens tidigare möte var i tredje omgången då Örebro Syrianska körde över Torslanda med hela 7-2.

Loading

Mattias Kurt
augusti 2, 2019