Örebro Syrianska tar sig på lördagen klockan 15.00 an Vänersborgs FK borta på Vänersvallen i sin tredje bortamatch för säsongen. Det är ett revanschsuget Syrianska som ska studsa tillbaka till vinnarspåret mot Vänersborg FK.

Efter en spelmässigt stark inledning på säsongen snuvades man senast på segern mot Sävedalens IF i den 98:e matchminuten då bortalagets målvakt nickade in 1-1 på hörna. Man ligger på en 4:e plats inför matchen mot Vänersborg och är endast 3 poäng från första platsen. Tre poäng är det enda som räknas för Örebro Syrianska IF.

Däremot saknas viktiga kuggar.  Mikeal Loön som är avstängd då han fick sitt tredje gula kort senast och Hamodi Al-mayahi som sträckte baksidan i veckan på träningen.

Vänersborgs FK har inte imponerat i säsongsinledningen och kommer från en storförlust mot seriefavoriten Gauthiod med 8-2 i senaste matchen. På hemmaplan har man ännu inte tagit någon seger. Årets första seger kom i omgång tre då man besegrade Vårgårda IK med 1-3 på bortaplan och ligger näst sist i tabellen inför mötet med Örebro Syrianska.

Loading

Mattias Kurt
maj 10, 2019