Det som mer eller mindre slentrianmässigt brukar refereras till som världens längsta försäsong är över. På lördagen inleder Örebro Syrianska 2019 års säsongs hemma mot IFK Uddevalla. Avspark 15.00 på Mellringe IP, Konstgräs.

Snart fem månader har passerat sedan den senaste tog slut, men på lördagen är det äntligen dags för en ny fotbollssäsong att sparka igång på allvar. I premiären av divison två 2019 möter Örebro Syrianska IFK Uddevala hemma på Mellringe IP, Konstgräs. Klockan 15:00 sparkar årets fotbollssäsong igång med dunder och brak.

Örebro Syrianska genrepade på bästa sätt genom att besegra Nora BK med 3–1 för en vecka sedan, och efter en skadefylld vinter är allt fler spelare med i full träning på Löten. Konkurrensen är nu allt tuffare om platserna i matchtruppen.

Örebro Syrianska tar sig alltså an IFK Uddevalla på Mellringe IP, Konstgräs under ledning av nye tränaren Agim Kastrati. Fjolårets sjua har under vintern förstärkt laget med ett antal spelare. Man avslutade försäsongen med att 

spela oavgjort mot division tre laget Säffle i genrepet för en vecka sedan.

Det första mötet IFK Uddevalla och Örebro Syrianska IF emellan bjöd på ett 1-1 resultat. Det senaste mötet lagen emellan slutade 3-1 vinst för Örebro Syrianska IF.

Loading

Mattias Kurt
april 5, 2019