Under dagen undertecknade Hamodi Al-mayahi ett nytt  avtal över 2019 med Örebro Syrianska. Mittbacken gjorde en kanonsäsong och kommer att bli en viktig kugge i jakten på nya framgångar.

– Det är en ära att få representera en klubb som Örebro Syrianska IF och jag kommer att bära den rödgula tröjan med stolthet. Jag tror att vi kommer ha ett väldigt bra år med tanke på hur revanschsugna vi är från säsongen som varit. Tillsammans är vi starkast och jag vet hur mentalt redo samtliga spelare är inför 2019, så med rätt mentalitet och inställning kommer vi bjuda på en fantastisk fotboll, säger Hamodi Al-mayahi.

– Vi har haft en dialog under en tid och det känns jättebra att alla pusselbitar föll på plats till sist. Hamodi gjorde en kanonsäsong ifjol och var eftertraktad hos andra klubbar, han tillför kontinuitet och erfarenhet både på och utanför planen. Vi är jättenöjda, säger Barsaum Cicek

Loading

Mattias Kurt
januari 8, 2019