Örebro Syrianska kan med stor glädje meddela att man välkomnar Notar som en ny samarbetspartner till klubben. Notar kommer att gå in som Guldsponsor och man kommer kunna se deras företagslogga på matchdräkten under 2019.

– Vi på Örebro Syrianska är mycket glada över att kunna välkomna Notar som en ny samarbetspartner och vi hoppas att detta bara är början på ett längre samarbete som ska gynna bägge parter, säger marknadsansvarig Barsom Oktay

OM NOTAR ÖREBRO

Mäklarna på Notar arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär. Man har flera års erfarenhet av att arbeta i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd. Med hjälp av deras goda lokalkännedom, kompetens och erfarenhet gör man allt för att ge dig en mäklartjänst av högsta kvalité. Kontakta Notar för att se hur riktigt bra fastighetsmäklare arbetar, man är redo att hjälpa dig till ditt livs bästa affär.

Notar Örebro växer, och man blir fler mäklare i takt med att allt fler säljare väljer att anlita dem. Oavsett vem av mäklarna man väljer att kontakta kan dem garantera ett vänligt, proffsigt och kunnigt bemötande. Det första steget är att en av mäklarna kostnadsfritt värderar din bostad.

Tveka inte att kontakta Notar Örebro om du ska sälja din bostadsrätt, din villa eller ditt fritidshus. Du är varmt välkommen att ringa på 019-609 07 00 eller titta in på kontoret i Örebro city, Nygatan 37. Man kan följa dem på Instagram och Facebook för att ta del av kommande och aktuella försäljningar.

Välkommen in önskar Ida, Lars, Thomas, Anders, Johanna, Axel, Marcus, Andreas, Lina, Gabriella och Frida.

KONTAKTINFORMATION

Nygatan 37, 702 11 Örebro

Tel 019-609 07 00

orebro@notar.se

Loading

Mattias Kurt
januari 15, 2019