Örebro Syrianska kan med stor glädje meddela att Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster fortsätter som samarbetspartner till klubben.

-Vi på Örebro Syrianska IF är mycket glada över att Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster fortsätter som samarbetspartner och vi hoppas att detta bara är början på ett längre samarbete som ska gynna bägge parter, säger marknadsansvarig Barsom Oktay

På Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster står kolgrillen i centrum! Detta i ett öppet kök där du som gäst kan se hur din beställning tillagas av färska råvaror till en doftande och vällagad maträtt. Örebro Syrianska IF’s legendar Aziz Tekin tillsammans med sin kompanjon Pierre Akpinar startade Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster 2017. Hos Grekiska Kolgrillsbaren Örebro Öster kan man abonnera den nya avdelningen till konferens, dop, födelsedagsfirande eller en annan tillställning kontakta gärna Grekiska kolgrillsbaren Örebro Öster.

Välkomna till Grekiska kolgrillsbaren Örebro Öster på Rudbecksgatan 129,

en kort promenad från Behrn Arena och universitetet!

För mer information besök http://www.grekiskakolgrillsbaren.se/restauranger/orebrooster

019-32 22 33

Loading

Mattias Kurt
januari 22, 2019