Örebro Syrianska IF är stolta att presentera sitt senaste nyförvärv och välkomnar tillbaka hemvändaren Martin Alp. Alp som 2015, 2016 och 2017 spelade för Örebro Syrianska, kommer senast från divison ett laget Karlslunds IF HFK och skriver ett avtal över 2019.

– Martin Alp är en hemvändare som jag haft kontakten med sedan han lämnade Örebro Syrianska IF och Martins återkomst för oss är glädjande. Martin är en målfarlig, löpstark anfallare, säger Barsaum Cicek.

Martin Alp startade sin karriär och är fostrad i BK Forward. 2015 lånades han in till Örebro Syrianska under höstsäsongen och värvades helt under 2016.

Hans första halvår i klubben blev en stor succé med 12 mål på 10 matcher under hösten då han var utlånad och det följdes sedan upp under 2016 med 23 mål på 25 matcher. Efter en säsong i Karlslunds IF HFK väljer Martin Alp nu att komma hem till Örebro Syrianska IF.

– Jag hade en bra tid här senast och nu är jag tillbaka för att hjälpa klubben i mitt hjärta till nästa nivå. Jag hoppas att så många som möjligt kommer och stöttar oss och att jag kan tillföra positiv energi i laget och klubben, säger Martin Alp

Loading

Mattias Kurt
januari 11, 2019