Nu är det klart, Örebro Syrianska värvar ännu en lokal spelare inför nästa säsong. Det är det fjärde nyförvärvet.

Spelaren det handlar om är Mikael Loön som är fostrad i ÖSK och som dem två senaste säsongerna spelat i IFK Kumla och nu senast i Nora BK. Mikael spelar som mittfältare och är 21 år gammal. Han har skrivit ett avtal som sträcker sig säsongen ut.

– Vi har följt Mikael sen tiden i Kumla och vi är väldigt glada över att ha lyckats knyta till oss en så pass duktig spelare som kommer att förstärka vår nuvarande trupp. Att det dessutom är en lokal spelare är en del i vår framtida strategi då vi vill ha många lokala spelare i truppen och som är utvecklingsbara. Tränare Barsaum Cicek är väldigt nöjd med värvningen och hoppas även han kommer passa bra in i gruppen.

Loading

Mattias Kurt
december 20, 2018