Anton Westerlund ansluter till spelartruppen som Örebro Syrianskas IF:s första nyförvärv inför säsongen 2019. Efter två säsonger med Nora BK i division tre och nu senast i divison två lämnar den 23-årige försvararen nu Nora och har skrivit på ett 1-årskontrakt med rödgul.

Efter att först ha lämnat moderklubben Köping FF för IF Elfsborg där han är fostrad kom han i junioråldern till ÖSK Fotboll, som han representerade i fyra säsonger innan det bar av till BK Forward. Där blev det två säsonger i div 1 innan han lämnade för spel i Nora BK för spel i division tre samt spel med Nora i division två den gångna säsongen.

– Det är en spelare som vi följt bland annat när han spelade i Nora BK, och han har också gjort det väldigt bra i Nora. En spelare som passar bra in i vårt sätt att spela fotboll, säger Barsaum Cicek. Vi hälsar Anton

Välkommen till Örebro Syrianska IF

Loading

Mattias Kurt
december 3, 2018