Örebro Syrianska åker på lördag mot den norska gränsen för att ta sig an Nordvärmland FF på bortaplan i Sysslebäck.

Det är en lång resa som väntar för ett formstarkt Örebro Syrianska. Man har börjat höstsäsongen på bästa möjliga sätt då man senast slog Hisingsbacka FC på bortaplan med 2-3. Örebro Syrianska har en väldigt bra svit då man är obesegrade i dem 15 senaste matcherna. Man har haft tufft mot Nordvärmland under åren , den senaste segern mot dem kom 2011. Örebro Syrianska får tillbaka några spelare som inte var med i senaste matchen.

Nordvärmland har inlett årets division två säsong med tre vinster, sju oavgjorda och fem förluster i årets upplaga av divison två. Sist spelade man den sjunde oavgjorda matchen för säsongen på hemmaplan mot Stenungsunds IF.

Det blir en intressant match som spelas på lördag då Örebro Syrianska vill ha revansch från vårmötet där man spelade oavgjort mot Nordvärmland på Behrn Arena och nu är det endast 3 poäng som gäller för att hänga med i toppstriden.

Loading

Mattias Kurt
augusti 10, 2018